De verpakkingsmachines van Techpack worden gekenmerkt door de kwaliteit, het gebruiksgemak en hun duurzaamheid. Steeds kunnen wij de klant een oplossing aanbieden voor zijn verpakkingsprobleem.

Palletwikkelaars

In ons gamma hebben wij : draaiplateauwikkelaars, robotwikkelaars en draaiarmwikkelaars. Afhankelijk van het type lading, afmeting van de lading en productiequota is het type palletwikkelaar te bepalen.  Dankzij onze palletwikkelaars is de klant in staat al zijn pallets stabiel en met een minimum aan folieverbruik inwikkelen.

Dozensluiters

Er zijn heel veel verschillende doostypes, doosformaten en doosgewichten en net daarom hebben wij een uitgebreid aanbod aan dozensluiters. Zo kunnen wij steeds de juiste dozensluiter aanbieden die het beste past bij de klant zijn product. Men kan zowel semi-automatisch als  vol-automatisch zijn dozen perfect en uniform gaan sluiten.

Dozenopzetters

Dozenopzetters kunnen gigantisch veel tijd uitsparen in het verpakkingsproces, het handmatig vouwen en dichtkleven van dozen is immers een tijdrovend proces. Dankzij onze doosopzetters zijn er steeds gevormde dozen ter beschikking klaar om afgevuld te worden.

Omsnoeringstoestellen

Omsnoeren is de ideale manier om allerlei producten te bundelen of gaan beveiligen. Afhankelijk van een aantal factoren zoals het type omsnoeringsband, eigenschappen van het product en gewenste output zal bepaald worden welk omsnoeringstoestel meest geschikt is.

Intern transport

Transportbanden, rollenbanen of vrijloopbanen zijn onmisbaar in een verpakkingslijn. Al onze transportsystemen kunnen op maat gemaakt worden om zo steeds de correcte toepassing aan te bieden.

Dozenprinters

In veel gevallen is het noodzakelijk extra informatie met het product mee te geven, dan kunnen onze dozenprinters een uitkomst bieden.