Service


Wanneer de klant kiest voor verpakkingsmachines van Techpack, kiest hij niet alleen voor het toestel op zich maar voor het totaalpakket van toestel en service.


Verkoop

Een goede service start reeds bij de verkoop van het toestel, in overleg met de klant zullen wij steeds de gepaste oplossing aanbieden. Wij kunnen putten uit jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsmachines en verpakkingsproducten.

Installatie en opleiding

Techpack beschikt over een zeer bekwame eigen technische dienst. Deze vakmensen komen de aangekochte toestellen installeren en geven een grondige opleiding aan de mensen ter plaatse.

Dienst na verkoop

Onze technische afdeling is bereikbaar 24/24 en onze mensen zullen de klant eerst proberen telefonisch te behelpen. Indien nodig komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om onnodige stilstand te vermijden.

auto

Spare parts

In onze werkplaats en servicewagens zijn nagenoeg alle reserveonderdelen voorhanden zodat we accuraat alles kunnen afwerken.

Onderhoud

Wij bieden steeds de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract op maat. In overleg met de klant zal besproken worden met welke intervallen het onderhoud dient te gebeuren. Dit hangt af van een aantal factoren zoals: gebruiksintensiteit van het toestel, mogelijkheid tot stilstand van het toestel voor onderhoud etc.