Techpack kan de klant steeds de meest performante omsnoeringsmachines aanbieden. In ons gamma: handomsnoeringstoestellen, semi-automatische omsnoeringsmachines en automatische omsnoeringmachines.

Het strappen van pallets, dozen of allerlei producten gebeurt vaak omwille van de positieve eigenschappen van de gebruikte kunststofband : het gaat snel, is vrij goedkoop in vergelijking met andere verpakkingsmaterialen, zorgt voor optimale productbeveiliging en is veilig voor de gebruiker (in vergelijking met staalband).

Wij onderscheiden 3 types van omsnoeringstoestellen: handmatig omsnoeren, waar de operator zelf de band rond het product dient te leggen, semi-automatisch omsnoeren waar de band na iedere cyclus terug klaar staat in de boog van de strappingmachine en automatisch omsnoeren waarbij geen enkele tussenkomst van een operator vereist is en het product veelal automatisch aangevoerd wordt via aangedreven transportrollen of transportbanden.

Bij het handmatig omsnoeren van de producten hebben we de keuze uit handomsnoerders of tafelmodellen. De handstrappers worden in de meeste gevallen gebruikt om grote pakketten of producten te gaan omsnoeren. Handstrappers van Techpack zijn licht en uitgebalanceerd, beschikken over grote spankracht en hoge aanspansnelheid, kunnen zowel PP als PET band verwerken. Tafelmodel omsnoeringsmachines vinden hun toepassing bij de kleine en medium gebruiker die een gepaste oplossing zoekt om zijn producten te gaan omsnoeren of bundelen. Daardoor gebeurt het omsnoeren steeds met de meeste zorg.

De boogmodel strappingmachines van Techpack zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, dit naargelang de vereiste snelheid, type van omsnoeringsband, afmetingen product.

De automatische omsnoeringsmachines zijn perfect te integreren in een bestaande of nieuwe omsnoering verpakkingslijn. Deze kunnen aangeboden worden in combinatie met aangedreven transportrollen of transportbanden. Onze specialisten op gebied van productomsnoering komen graag ter plaatse bij de klant om dit te bespreken en een gepaste oplossing aan te bieden. Hierdoor bent u verzekert dat het omsnoeren met de meeste zorg gebeurt.