Producten transporteren: Vrijloop op maat

Interesse in dit product?
info@techpack.be / 0494 22 51 53

Zwaartekracht rollenbanen

Niet aangedreven of zwaartekrachtrollenbanen worden frequent gebruikt om producten te bufferen of waar men het product wil behandelen en op een uiterst gemakkelijke manier wil gaan verplaatsen.

Het onderstel van deze rollenbanen kan worden uitgevoerd in aluminium, RVS of staal.

Ook de rollen kunnen in verschillende materialen worden uitgevoerd: PVC, RVS of staal. Onderlinge afstand van de rollen en diameter worden bepaald door de producteigenschappen.

Er is steeds de mogelijkheid om zijgeleidingen of een eindaanslag te voorzien.

Aluminium rollenbanen

Veel toegepast in omgevingen waar geen RVS of staal vereist is. Dankzij het modulaire concept zijn de mogelijkheden eindeloos. De T-gleuven in de profielen bieden de mogelijkheid om zijgeleidingen of fotocellen te installeren.

RVS rollenbanen

Zeer vaak gebruikt in vochtrijke omgevingen of waar het product om deze uitvoering vraagt. Bij het ontwerp van deze rollenbanen wordt rekening gehouden naar gemakkelijk reinigen en onderhoud ervan (opklapbare zijgeleidingen, open frame en dergelijke).

Omnidirectionele rollenbanen

Toegepast voor het haaks transporteren van producten, het verhandelen van zware producten of het positioneren ervan.

Kogeltafels

Deze kogeltafels worden eveneens toegepast waar men de nood heeft aan het haaks overzetten van producten, het verhandelen van zware producten of het positioneren ervan.

Telescopische rollenbanen

Gebruikt voor het laden of lossen van vrachtwagens/containers. Zeer robuust uitgevoerd en zo bestand tegen veelvuldig gebruik en belasting.

De rollenbanen die u hier ziet zijn slechts een beperkte selectie uit ons ruime aanbod, ga verder naar de ontwerpmodule voor uitgebreide informatie.